Apvalaus stalo klubas

Dirbkime drauge!
Susisiekite
Dirbkime drauge!
Susisiekite

Kodėl rinktis mus?

Mylėk!

Laimingi svečiai - mūsų darbuotojų komandos kasdienis tikslas. Kad galėtum dovanoti džiaugsmą žmonėms, turi juos mylėti ir norėti tarnauti. Tam reikia atsidavimo, įsiklausymo į klientų norus, geranoriškumo su kolegomis, kūrybiškumo ir netgi humoro sprendžiant nestandartines situacijas. Taip pat - stiprios vidinės aistros. Tokie mes esame ir mums gera dirbti kartu.

Auk!

Besikeičiantis mūsų klientų gyvenimo būdas ir nauji poreikiai - tai mūsų variklis kurti, būti inovatyviems ir keistis patiems. Įkvėpimo semiamės gastronomijos ir svetingumo konferencijose, išvykose, parodose bei mokymuose. Vertingų įžvalgų apie naujausias tendencijas išgirstame dirbdami kartu su užsienio virtuvės meistrais ir konsultantais. Augimas – neatsiejama mūsų kultūros dalis.

Patirk!

Mūsų veikloje išties gausu aspektų, kuriems tinka žodis išskirtinis. „Apvalaus stalo klubo“ komplekso vieta ir reputacija mus įpareigoja ir skatina šiuo keliu eiti toliau. Išskirtinė vieta, išskirtiniai svečiai, išskirtiniai mentoriai, išskirtiniai patiekalai, išskirtinės vakarienės, išskirtinės vestuvės, išskirtinis aptarnavimas ir dar daug kitų išskirtinių dalykų. Tai mozaika, kurianti unikalią patirtį mūsų darbe.

Kurk ir klysk!

Nėra gero laiko nustoti kurti – ar tai būtų pakilimo metas, ar krizė. Naujovių paieškos ir jų diegimas bet kurioje įmonės veiklos srityje – mūsų kasdienos dalis. Tačiau būtų nenuoširdu teigti, kad visi bandymai baigiasi sėkmingai. Taip, mes irgi kartais klystame ir klumpame. Bet priimame tai kaip patirtį, pamoką ateičiai ir atsitiesę toliau ieškome naujovių.

Atviros pozicijos

Modernus „Apvalaus stalo klubo“ restorano bei viešbučio, “ Bona pizzeria“ ir „Bona Lounge“ svetingumo kompleksas Trakuose.

Mes ieškome geriausių, nes:

  • esame Lietuvos geriausių restoranų 30-uke ir geriausias restoranas Trakuose;
  • esame įsikūrę vienoje įspūdingiausių Lietuvos vietų – ant Galvės ežero kranto su vaizdu į Trakų pilį; 
  • mes jau 25 – erius metus augame ir inovatyviai vystomės. 

Šiuo metu prie komandos prisijungti kviečiame:

PROJEKTŲ VADOVĄ (-Ę)

PAGRINDINĖS ATSAKOMYBĖS IR TIKSLAI:

  • Plėtros ir naujų verslo konceptų vystymas, planavimas ir įgyvendinimas;
  • Esamų verslo linijų modernizavimas, skaitmenizavimas, atliepiant svečių lūkesčius;
  • Projekto eigos, apimties, pasikeitimų bei galimų rizikų valdymas naudojant projektų valdymo metodikas;Projekto biudžeto ir resursų planavimas ir vykdymo kontrolė;
  • Projekto komandos formavimas, funkcijų pasidalinimas ir komunikacija;
  • Bendravimas su užsakovais, poreikių anal izė ir vertinimas, sprendimų formavimas ir teikimas;
  • Projekto įgyvendinimas, stebėjimas ir tobulinimas.

PAGEIDAUJAMA KOMPETENCIJA:

  • Projektų, orientuotų į svetingumo verslą, valdymo patirtis arba turite bent 2 metų darbo patirties projektų valdyme (viešbučių ir restoranų verslo srityje – privalumas);
  • Domitės svetingumo verslo naujovėmis ir gebate transformuoti konceptus;
  • Savarankiškai planuojate darbus bei įkvepiatę komandą prjekto įgyvendinimui;
  • Turite aukštajį arba aukštesnįjį išsilavinimą;
  • Esate atkaklus, orientuotas į užsibrėžtą tikslą, lanksčiai reaguojate į pokyčius;
  • Valdote anglų kalbą;
  • Kompiuterinis raštingumas.

KĄ MES SIŪLOME:

  • Išbandyti ir lavinti jūsų projektų valdymo įgūdžius organizacijos verslų trasnformacijoje;
  • Skatinsime ir palaikysime Jūsų kūrybiškumą, orientuotą į projekto tiksląPatirtį su profesionalia vadovų komanda, užsienio konsultantais
  • Šiuolaikinius projektų valdymo, profesinių žinių ir smenybės augimo mokymus.
  • Lankstų darbo grafiką.Konkurencingą atlygį (fiksuotą ir kintamą dalį, kuris nuo pasiektų rezultatų svyruotų nuo 1300 eur. iki 1600 eur.)

Kandidatavimui

Prašome siųsti CV adresu [email protected] su nuoroda „Projektų vadovas“. Papildomai informacijai gali kreiptis nurodytu el paštu. Konfidencialumą garantuojame, informuosime kandidatus, patekusius į kitą etapą.

Modernus „Apvalaus stalo klubo“ restorano bei viešbučio, “ Bona pizzeria“ ir „Bona Lounge“ svetingumo kompleksas Trakuose.

Mes ieškome geriausių, nes:

  • esame Lietuvos geriausių restoranų 30-uke ir geriausias restoranas Trakuose;
  • esame įsikūrę vienoje įspūdingiausių Lietuvos vietų – ant Galvės ežero kranto su vaizdu į Trakų pilį; 
  • mes jau 25 – erius metus augame ir inovatyviai vystomės. 

Šiuo metu prie komandos prisijungti kviečiame:

Virtuvės vadovą – šefą, kuris transformuotų esamą virtuvę, kad pasiektų produktyvumą ir prisitaikytų prie svečių poreikių, kurdamas meniu.

Pagrindinės pareigos:

  • Paruošti virtuvės komandą 2021 metų vasaros sezonui su aukštos kokybės maisto standartais ir efektyvesniu patiekalų pralaidumu;
  • Sukurti naujus meniu patiekalus ir koreguoti jau esamus, kad gamyba taptų efektyvesnė ir produktyvesnė;
  • Pertvarkyti esamą virtuvės padalinį, pritaikant kokybės ir prodyktyvumo procesus pagal svečio vertės grandinę;
  • Įdiegti virtuvės padalinyje  augimo, plėtros ir įmonės vertybių kultūrą;
  • Būti atsakingu už visą virtuvės padalinio biudžetą. Kontroliuoti virtuvės padalinio darbo užmokestį ir kitas išlaidas, siekant įmonės išsikeltų metinių tikslų.

Papildomos pareigos:

  • Užtikrinti “Geros higienos praktikos taisyklių” ir kitos reikiamos dokumentacijos reikalavimų diegimą ir laikymąsi;
  • Užtikrinti, kad būtų laikomasi visų maisto saugos ir sveikatos bei saugos procedūrų;
  • Aktyviai reaguoti į svečių pasitenkinimo rodiklius ir spręsti problemas;
  • Bendradarbiauti su kitais įmonės padaliniais (pardavimai, finansai, rinkodara ir kt.). Siekiant užtikrinti aukščiausią sinergiją siekiant įmonės tikslų ir kuriant pasitikėjimo kultūrą;
  • Kontroliuoti užsakymus, patiekalų savikainas ir atsarg

Reikalavimai:

  • Ankstesnė patirtis greito tempo virtuvėje su panašiais standartais. Mes tikimės mažiausiai 3 metų vyriausiojo virėjo darbo patirties. Keleto metų patirtis – maisto gamybos sektoriuje, būtų laikoma dideliu privalumu;
  • Gebėjimas vadovauti ir mokyti komandą, kur pagrindinis dėmesys skiriamas nuolatinei maisto kokybei, patiekalų atleidimui;
  • LEAN procesų valdymo žinios ir patirtis;
  • Stiprios problemų sprendimo galimybės. Turėti gerus tarpusavio santykių valdymo įgūdžius, gebėjimą daryti įtaką savo komandai ir paruošti juos produktyvumo transformacijai
  • Išmanyti IT technologijas. Padėti komandos nariams adaptuotis skaitmenitizavimo period : įdiegiant ir laikantis naujų sistemų, tvarkų;
  • Rusų ar anglų kalbos būtų laikomos dideliu privalumu.
  • Visada siekti meistriškumo ir nuoseklumo. Mokėti dirbti stresinėse situacijose su pozityviu – „Mes galime/ Aš galiu“ požiūriu.

Mes siūlome:

  • Labai konkurencingas atlyginimas – 2000 -3200 Eur + metinės premijos;
  • Galimybė tiesiogiai dirbti su savininku ir gauti tiesioginius patarimus;
  • Atvykusiems iš kito miesto  mėnesiams skiriamas „persikraustimo paketas“ (apgyvendinimas arba mašinos nuoma); 
  • 50% nuolaida personalui, kai vakarieniaujate viename iš mūsų restoranų;
  • Karjeros augimo ir tobulėjimo galimybės;
  • Galimybė įsitraukti organizuojant renginius;
  • Galimybė dirbti su kitais tarptautiniais šefais, svetingumo konsultantais ir kitais virtuvės ekspertais.

Kandidatavimui:

Jeigu norite prisijungti prie mūsų komandos, prašome siųsti CV adresu: personalas@asklubas.2geeks.lt. su nuoroda „ Virtuvės vadovas – šefas “. Papildomai informacijai gali kreiptis nurodytu el paštu. Konfidencialumą garantuojame, informuosime kandidatus, patekusius į kitą etapą.

Prisijunk prie mūsų

Mes nuolat laukiame atvirų, talentingų, norinčių augti ir išprotėjusių dėl svetingumo žmonių. Jei jauti, kad gali būti mūsų komandos ir pokyčių dalimi, junkis prie mūsų.

Scroll to Top