Kodėl rinktis mus?
Mylėk!
Auk!
Patirk!
Kurk ir klysk!
Atviros pozicijos
Modernus „Apvalaus stalo klubo“ restorano bei viešbučio, “ Bona pizzeria“ ir „Bona Lounge“ svetingumo kompleksas Trakuose.
Mes ieškome geriausių, nes:
- esame Lietuvos geriausių restoranų 30-uke ir geriausias restoranas Trakuose;
- esame įsikūrę vienoje įspūdingiausių Lietuvos vietų – ant Galvės ežero kranto su vaizdu į Trakų pilį;
- mes jau 25 – erius metus augame ir inovatyviai vystomės.
Šiuo metu prie komandos prisijungti kviečiame:
PROJEKTŲ VADOVĄ (-Ę)
PAGRINDINĖS ATSAKOMYBĖS IR TIKSLAI:
- Plėtros ir naujų verslo konceptų vystymas, planavimas ir įgyvendinimas;
- Esamų verslo linijų modernizavimas, skaitmenizavimas, atliepiant svečių lūkesčius;
- Projekto eigos, apimties, pasikeitimų bei galimų rizikų valdymas naudojant projektų valdymo metodikas;Projekto biudžeto ir resursų planavimas ir vykdymo kontrolė;
- Projekto komandos formavimas, funkcijų pasidalinimas ir komunikacija;
- Bendravimas su užsakovais, poreikių anal izė ir vertinimas, sprendimų formavimas ir teikimas;
- Projekto įgyvendinimas, stebėjimas ir tobulinimas.
PAGEIDAUJAMA KOMPETENCIJA:
- Projektų, orientuotų į svetingumo verslą, valdymo patirtis arba turite bent 2 metų darbo patirties projektų valdyme (viešbučių ir restoranų verslo srityje – privalumas);
- Domitės svetingumo verslo naujovėmis ir gebate transformuoti konceptus;
- Savarankiškai planuojate darbus bei įkvepiatę komandą prjekto įgyvendinimui;
- Turite aukštajį arba aukštesnįjį išsilavinimą;
- Esate atkaklus, orientuotas į užsibrėžtą tikslą, lanksčiai reaguojate į pokyčius;
- Valdote anglų kalbą;
- Kompiuterinis raštingumas.
KĄ MES SIŪLOME:
- Išbandyti ir lavinti jūsų projektų valdymo įgūdžius organizacijos verslų trasnformacijoje;
- Skatinsime ir palaikysime Jūsų kūrybiškumą, orientuotą į projekto tiksląPatirtį su profesionalia vadovų komanda, užsienio konsultantais
- Šiuolaikinius projektų valdymo, profesinių žinių ir smenybės augimo mokymus.
- Lankstų darbo grafiką.Konkurencingą atlygį (fiksuotą ir kintamą dalį, kuris nuo pasiektų rezultatų svyruotų nuo 1300 eur. iki 1600 eur.)
Kandidatavimui
Prašome siųsti CV adresu [email protected] su nuoroda „Projektų vadovas“. Papildomai informacijai gali kreiptis nurodytu el paštu. Konfidencialumą garantuojame, informuosime kandidatus, patekusius į kitą etapą.
Modernus „Apvalaus stalo klubo“ restorano bei viešbučio, “ Bona pizzeria“ ir „Bona Lounge“ svetingumo kompleksas Trakuose.
Mes ieškome geriausių, nes:
- esame Lietuvos geriausių restoranų 30-uke ir geriausias restoranas Trakuose;
- esame įsikūrę vienoje įspūdingiausių Lietuvos vietų – ant Galvės ežero kranto su vaizdu į Trakų pilį;
- mes jau 25 – erius metus augame ir inovatyviai vystomės.
Šiuo metu prie komandos prisijungti kviečiame:
Virtuvės vadovą – šefą, kuris transformuotų esamą virtuvę, kad pasiektų produktyvumą ir prisitaikytų prie svečių poreikių, kurdamas meniu.
Pagrindinės pareigos:
- Paruošti virtuvės komandą 2021 metų vasaros sezonui su aukštos kokybės maisto standartais ir efektyvesniu patiekalų pralaidumu;
- Sukurti naujus meniu patiekalus ir koreguoti jau esamus, kad gamyba taptų efektyvesnė ir produktyvesnė;
- Pertvarkyti esamą virtuvės padalinį, pritaikant kokybės ir prodyktyvumo procesus pagal svečio vertės grandinę;
- Įdiegti virtuvės padalinyje augimo, plėtros ir įmonės vertybių kultūrą;
- Būti atsakingu už visą virtuvės padalinio biudžetą. Kontroliuoti virtuvės padalinio darbo užmokestį ir kitas išlaidas, siekant įmonės išsikeltų metinių tikslų.
Papildomos pareigos:
- Užtikrinti “Geros higienos praktikos taisyklių” ir kitos reikiamos dokumentacijos reikalavimų diegimą ir laikymąsi;
- Užtikrinti, kad būtų laikomasi visų maisto saugos ir sveikatos bei saugos procedūrų;
- Aktyviai reaguoti į svečių pasitenkinimo rodiklius ir spręsti problemas;
- Bendradarbiauti su kitais įmonės padaliniais (pardavimai, finansai, rinkodara ir kt.). Siekiant užtikrinti aukščiausią sinergiją siekiant įmonės tikslų ir kuriant pasitikėjimo kultūrą;
- Kontroliuoti užsakymus, patiekalų savikainas ir atsarg
Reikalavimai:
- Ankstesnė patirtis greito tempo virtuvėje su panašiais standartais. Mes tikimės mažiausiai 3 metų vyriausiojo virėjo darbo patirties. Keleto metų patirtis – maisto gamybos sektoriuje, būtų laikoma dideliu privalumu;
- Gebėjimas vadovauti ir mokyti komandą, kur pagrindinis dėmesys skiriamas nuolatinei maisto kokybei, patiekalų atleidimui;
- LEAN procesų valdymo žinios ir patirtis;
- Stiprios problemų sprendimo galimybės. Turėti gerus tarpusavio santykių valdymo įgūdžius, gebėjimą daryti įtaką savo komandai ir paruošti juos produktyvumo transformacijai
- Išmanyti IT technologijas. Padėti komandos nariams adaptuotis skaitmenitizavimo period : įdiegiant ir laikantis naujų sistemų, tvarkų;
- Rusų ar anglų kalbos būtų laikomos dideliu privalumu.
- Visada siekti meistriškumo ir nuoseklumo. Mokėti dirbti stresinėse situacijose su pozityviu – „Mes galime/ Aš galiu“ požiūriu.
Mes siūlome:
- Labai konkurencingas atlyginimas – 2000 -3200 Eur + metinės premijos;
- Galimybė tiesiogiai dirbti su savininku ir gauti tiesioginius patarimus;
- Atvykusiems iš kito miesto mėnesiams skiriamas „persikraustimo paketas“ (apgyvendinimas arba mašinos nuoma);
- 50% nuolaida personalui, kai vakarieniaujate viename iš mūsų restoranų;
- Karjeros augimo ir tobulėjimo galimybės;
- Galimybė įsitraukti organizuojant renginius;
- Galimybė dirbti su kitais tarptautiniais šefais, svetingumo konsultantais ir kitais virtuvės ekspertais.
Kandidatavimui:
Jeigu norite prisijungti prie mūsų komandos, prašome siųsti CV adresu: personalas@asklubas.2geeks.lt. su nuoroda „ Virtuvės vadovas – šefas “. Papildomai informacijai gali kreiptis nurodytu el paštu. Konfidencialumą garantuojame, informuosime kandidatus, patekusius į kitą etapą.

Prisijunk prie mūsų
Mes nuolat laukiame atvirų, talentingų, norinčių augti ir išprotėjusių dėl svetingumo žmonių. Jei jauti, kad gali būti mūsų komandos ir pokyčių dalimi, junkis prie mūsų.